Във Велико Търново над 30 граждани се събраха на протест

...
Във Велико Търново над 30 граждани се събраха на протест
Коментари Харесай

Протест пред РЗИ във Велико Търново срещу зелените сертификати

Във Велико Търново над 30 жители се събраха на митинг пред Регионалната здравна ревизия против въвеждането на зелените документи. 

Според протестиращите новата мярка е ограничение на човешките им права и вкарва в допълнение разделяне сред имунизирани и неимунизирани:

„ Това е персонален избор и не може по никакъв метод да ни лимитират достъп и каквото и да е било до услуги, по този метод и бизнесите да страдат от това “.

„ За мен това е геноцид към народа. Не виждам смисъл да се образуват зелени документи. Тези документи ни лимитират човешките права “.

„ Въвеждането на документите е един тип дискриминация към всички, които не желаем да се имунизираме “.

„ Ние, неимунизираните, не сме по-различни от имунизираните от позиция на заразяване и преместване на болест, тъй че това е цялостен парадокс за мен въвеждането на такива документи “.

„ Много права на нас, жителите, се лишават и това е едвам последваща стъпка за един електорален концлагер, който се гласи за нас. Ние сме срещу зелените паспорти, желаеме независимост “. 

В област Велико Търново заболеваемостта доближи 436 на 100 000 население, усилват се тежките случаи и карантинираните паралелки в учебните заведения.

В профилираните Covid браншове в лечебните заведения са свободни единствено 15% от леглата. Със приключен имунизационен цикъл е под 18% от популацията. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР