Във Велико Търново 16 двойки са заявили, че искат да

...
Във Велико Търново 16 двойки са заявили, че искат да
Коментари Харесай

Във Велико Търново 16 двойки искат помощ от общинския фонд Ин витро

Във Велико Търново 16 двойки са декларирали, че желаят да бъдат подкрепени от общинския фонд "Ин витро ", заяви пред публицисти шефът на дирекция "Социални действия " Росица Димитрова.
Едномесечният период за подаването на документите е изминал на 5 март, следва комисия да прегледа постъпилите заявки, уточни тя.

Според заместник-кмета на общината Снежана Данева - Иванова общинската стратегия за асистирана репродукция оказва помощ на двойки с репродуктивни проблеми от 2011 година, родените благодарение на програмата бебета са 55, като през тази година събраните средства към фонда са в размер на 70 хиляди лв. - част от тях са приходни останки от минали години.

През предходната година са били подкрепени 23 двойки с по 1530 лв..

От разнообразни благотворителни начинания от фондацията "Искам бебе " са събрали 4000 лв., заяви Вероника Михайлова, регионален координатор на организацията.
В наличието на нотариус и публицисти беше оповестено през днешния ден, че събраните средства от благотворителни начинания на фондацията, ще бъдат разграничени по равно сред две двойки с репродуктивни проблеми, отвън общинската стратегия "Ин витро ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР