Във вчерашния епизод на „Фермата” бе елиминиран Станислав, сочен от

...
Във вчерашния епизод на „Фермата” бе елиминиран Станислав, сочен от
Коментари Харесай

Станислав напуска Фермата след предателство на Алек

Във вчерашния епизод на „ Фермата” бе отстранен Станислав, апетитен от мнозина за безспорен любимец. 29-годишният дърводелец от Самоков напусна реалитито след оспорван двубой с Яни – различен любим на публиката.

Зрителите обаче недоволстват от метода, по който Станислав бе изпратен на елиминации. Не различен, а точно най-близкият му другар, футболистът Алек, го уточни за дуелист.

Алек като длъжностен фермер на седмицата имаше сериозна алтернатива дали да изпрати на елиминации обичаната си Валерия или най-хубавия си другар, написа bgdnes.bg Въпреки дадената дума, че в никакъв случай няма да направи мъжки двубой, Алек избра да резервира Валерия. В завършек на краищата пострадал беше Станислав, който напусна предаването едвам 6 дни преди финала.

Това решение на футболиста меко казано разбуни духовете и страницата на шоуто във Facebook прелива от недоволни мнения. Зрителите осъждат държанието на футболиста, който нееднократно е повтарял какъв брой значима е мъжката дума. Дали това решение на Алек ще се отрази на гласовете на публиката на финала, следва да забележим.

В неделя от 20:00 ч. ще бъде определен спечелилият на „ Фермата”.
тагове Станислав Алек Фермата двубой елиминации финал
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР