Вътрешният министър трябва да бъде питан защо смени ръководители на

...
Вътрешният министър трябва да бъде питан защо смени ръководители на
Коментари Харесай

Борисов: ПП използват ваканцията на НС за поголовна смяна на кадри със свои хора

Вътрешният министър би трябвало да бъде питан за какво смени ръководители на регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти във врачанското село Лиляче, където участва на мероприятие на младежката организация на партията.

Той посочи, че сега Партията на смяната еднолично постанова поголовно свои фрагменти на всички места. " Без да се разяснява въобще в обществото - сменят се бордовете на Тотото, на Държавната консолидационна компания през вчерашния ден, запознат съм медиите, където са държавните предприятия, " Кинтекс "... Там са големи запаси... С никому незнайни хора, изобщо некоментирани, на каквото и да е равнище ", отбеляза Борисов. Той уточни, че ГЕРБ поддържат 36 депутати от Партията на смяната, а те ръководят на 100%, като се изключи управляваното от Мария Габриел Министерство на външните работи, където герберите имат взор, и през външната комисия в Народното събрание, на която Бойко Борисов е ръководител.

" Понеже Демерджиев няколко пъти подмята за записите - да, нас също ни тревожат тези записи. В началото на тези записи имаше една приказка " ала-бала с президента ". Демерджиев услужливо я прескача, тъй като този основен секретар е гласуван от Министерски съвет, в който са били и тези хора ", сподели още някогашният министър председател.

Във връзка с настояването на вътрешния министър за отстраняването на основния секретар на Министерство на вътрешните работи той съобщи, че Петър Тодоров не се оправя с работата си. " Ние преди 2 години и половина-три оставихме страната излязла от мониторинга за проведена престъпност, забравихте за поръчковите убийства, нулева миграция ", похвали се водачът на ГЕРБ. Той добави, че към този момент месеци наред границата не се стабилизира.

Бойко Борисов акцентира, че има доста упреци към ръководството. " Чакам в този момент да мине ваканцията и на 1 септември, като се забележим, тъй като те употребяват времето, когато няма парламент, и поголовно сменят - поголовно, на всички места, изобщо което не се е коментирало. С фрагменти и хора, единствено от тях препоръчани. Дали са тествани, дали - не? Те може и да са положителни, само че в случай че това е сглобката, тази грозна дума, ние не виждам по какъв начин ще продължим да участваме по този метод в тази сглобка ", съобщи той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР