Вътрешният министър на Гърция Макис Вородис заяви в интервю за

...
Вътрешният министър на Гърция Макис Вородис заяви в интервю за
Коментари Харесай

Гърция обмисля ограничителни мерки за неваксинирани

Вътрешният министър на Гърция Макис Вородис съобщи в изявление за телевизия „ Скай”, че рестриктивните мерки, въведени върху неимунизирани жители, са концепция, която би обмислил.

Воридис сподели още, че съгласно наличните данни голямото болшинство от пациентите с Коронавирус, които умират, са неимунизирани, за разлика от имунизираните жители, които се разболяват и от които 0,4% губят живота си.

Днес гръцките медии спекулираха за сюжети за повече ограничения, които ще включват френския модел със наложителна бустерна доза за лица над 65 години или опасността от уединяване от обществени действия, заяви уеб сайтът Keep Talking Greece.

Говорителят на държавното управление Янис Ойконому нито удостовери, нито отхвърли опцията за използването на използването на австрийския и френския модел за анти Коронавирус ограничения.

Основният приоритет на държавната философия по отношение на пандемията е увеличението на имунизациите, сподели Ойконому пред кореспонденти на постоянния брифинг в понеделник.

„ Обсъждаме единствено точкови промени на ограниченията и всичко, което може да насърчи имунизирането и сигурността на жителите против опасността от ковид. Ние не обсъждаме ограничение на свободите за нашите имунизирани жители, ние по никакъв метод не обсъждаме някакво блокиране ", безапелационен беше той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР