Вътрешният министър даде добра оценка за свършената през изминалата година

...
Вътрешният министър даде добра оценка за свършената през изминалата година
Коментари Харесай

Министър Радев благодари на МВР-Варна за обезпечаване сигурността на срещата между ЕС и Турция


Вътрешният министър даде добра оценка за свършената през миналата година работа на ОДМВР-Варна. Той акцентира, че годишният разбор е осъществен на база открити трендове за дълъг интервал от време, което по думите му демонстрира, че „ статистиката в Министерство на вътрешните работи става все по-обективна”.

Очертаната като наклонност относителна непоклатимост е доказателство, че дирекцията работи в вярната посока и би трябвало да продължи със същите старания, добави основният секретар на Министерство на вътрешните работи. Министър Радев и гл. комисар Младен Маринов обърнаха особено внимание на положителната организация по защитата на срещата сред Европейкия съюз и Турция, провела се на 26 март във Варна. Двамата означиха и позитивните оценки, дадени от гостите за засиленото полицейско наличие.

Темата за пътнотранспортния травматизъм също бе във фокуса на вниманието на управлението на Министерство на вътрешните работи. Бе очебийно, че задачата за понижаване на произшествията и жертвите по пътищата на България е от извънредно значение, по тази причина и напъните в тази посока би трябвало да са непрекъснати.

В рамките на работното си посещаване, министър Валентин Радев организира среща с представители на локалната власт в района. Той изрази удовлетворение от ползотворния разговор и поставените съответни въпроси, свързани с защитата на публичния ред в дребните обитаеми места. Той акцентира, че са разисквани опциите за обезпечаване на системи за видеонаблюдение в градовете и селата в област Варна – камери и програмен продукт, които да спомагат работата на полицейските чиновници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР