Вътрешният министър Бойко Рашков връчи голямата награда Полицай на годината

...
Вътрешният министър Бойко Рашков връчи голямата награда Полицай на годината
Коментари Харесай

Десислава Викторова, разкрила кой простреля жена на новогодишно хоро, е полицай на 2021 г.

Вътрешният министър Бойко Рашков връчи огромната премия " Полицай на годината " на Десислава Викторова от националната полиция, съобщи Българска телеграфна агенция.

 Мъжът, прострелял дамата на хорото в Ловеч, опитал да скрие оръжието - изгорил приклада Виж още

Тя е част от екипа, работил по разкриването на случая на 1 януари в Ловеч, когато бе простреляна жена, до момента в който танцува хоро във връзка Нова Година. Викторова взела участие в разкриването на още редица тежки закононарушения.

Тази премия е доказателство, че работата в Министерство на вътрешните работи не е единствено мъжка специалност. В последната година работата на Министерство на вътрешните работи от ден на ден дава отговор на публичните упования. Изпращаме динамична година, осигурихме почтени избори, заключи Рашков.

Началникът на полицейския сектор в Балван Петър Петров получи първа премия за задържането на причинителя на убийството на чужденец в Балван през февруари, както и за бързата и съответна интервенция при оказване на помощ на жител, потърпевш при тежка злополука.

Колективната премия " Полицай на годината " отива при чиновниците от " Криминална полиция " в Бургас. Отличието е за придобиване на оперативна информация, нейното разширение, документиране и анализиране.

С тези данни се стигнало до разкриването на тежко закононарушение преди повече от година. На 30 ноември 2020 година разтревожена майка потърсила помощ от полицията в Бургас, като споделила, че от два дни няма връзка с 47-годишната си щерка. В апартамент в града криминалистите намират биологичен материал, съвпаднал с този на търсената. Не след дълго излиза наяве, че е осъществено тежко престъпно закононарушение.

Служителите от бранш " Специални тактически дейности " към граничното отделение в Елхово бяха наградени за противодействието на незаконната миграция.

Награда за цивилен принос бе връчена на учениците Живко Иванов, Радослав Иванов и Григор Бараков от Стара Загора. Те бяха отличени за приноса им при разкриването на случай на 3 октомври, когато английски жител, управлявал лек автомобил, подхваща неразрешена маневра и удря мотоциклет.

При случая мотоциклетът се отклонява и блъска юноша на 17 години и мъж на 53 години, които се движат по тротоара. Мотористът умира на място, пешеходецът е откаран в болница с тежки контузии, а чужденецът бяга от местопроизшествието.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР