Вътрешната част на бедрата са най-трудната зона за стягане, с

...
Вътрешната част на бедрата са най-трудната зона за стягане, с
Коментари Харесай

Оформете бедрата с хавлиена кърпа

Вътрешната част на бедрата са най-трудната зона за стягане, с която се сблъскваме всекидневно.

Затова сме ви приготвили едни извършения, които са извънредно елементарно, само че доста ефикасни. За тях нямате потребност от никакви уреди, а единствено една… забрадка.

Всичко, което би трябвало да извършите е да изпълнявате следните три придвижвания по 10 пъти с всеки крайник по три серии. За най-хубави резултати, пробвайте да ги вършиме сред 2 и 3 пъти седмично.

 Оформете бедрата с хавлиена забрадка

От изправена позиция, стъпете с десния крайник върху една хавлия на пода. Плъзнете крайници надалеч от междинната линия на тялото и по-късно да се ангажирайте всички мускули на вътрешната част на бедрата, с цел да върнете крайници назад. Колкото по-далеч дръпнете крайници, толкоз по-трудно ще ви бъде, тъй че може последователно да увеличавате обсега на придвижване. След като извършите 10 повторения, направете същото и с другия крайник.

 Оформете бедрата с хавлиена забрадка

Заемете позиция на полуклек, като десният ви крайник е на хавлията, а ръцете ви са за опора зад тила. Постепенно плъзнете единия си крайник, до момента в който стане обтегнат. Същевременно се пробвайте да поддържате левия си крайник постоянен. Върнете в изходна позиция, като натоварите вътрешната част на бедрата. Повторете и с другия крайник.

 Оформете бедрата с хавлиена забрадка

От изправена позиция сложете ръце на хълбока, дано пръстите ви сочат встрани. Поставете забрадка под десния си крайник. Плъзнете крайници встрани, до момента в който заемете позиция за клек. Уверете се, че коленете са над глезените. Върнете в изходна позиция. Направете 10 повторения и направете същото упражнение и с другия крайник.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР