Вътрешна социология, проведена от водеща маркетингова агенция, чието име Narod.bg

...
Вътрешна социология, проведена от водеща маркетингова агенция, чието име Narod.bg
Коментари Харесай

Удар на Narod.bg: Социолозите вещаят победа на Антон Хекимян на балотаж

Вътрешна социология, извършена от водеща маркетингова организация, чието име Narod.bg ще спести, демонстрира, че претендентът за кмет на София Антон Хекимян е с голям късмет за победа на идния локален избор! Спестяваме името на социологическата организация, тъй като информацията се оказа конфиденциална и единствено за вътрешна приложимост, акцентира източникът, дал данните на Narod.bg.

Засега наклонността е кандидатът на умнокрасивите от Политическа партия, Демократична България и „ Спаси София “ Васил Терзиев да води с минимална разлика пред Хекимян. Развръзката, обаче, ще пристигна на балотажа, очакван за 5 ноември, на който успеха ще е за Хекимян, сочат данните на социолозите.

Причините са сложни – от една страна гласоподавателите на Българска социалистическа партия, „ Възраждане “, Вътрешна македонска революционна организация и симпатизиращите на тъмносиния Вили Лилков по никакъв метод не припознават Васил Терзиев и без съмнения ще предпочетат Хекимян.

Социолозите признават, че една огромна част от симпатизантите на останалите политически сили изобщо няма да отидат до урните на 5 ноември, само че тези, които го създадат, няма да гласоподават за Васил Терзиев.

Реклама

В добавка твърдото ядро на ГЕРБ в София, което би трябвало да признаем, че е най-мощна конструкция в столицата, абсолютно ще поддържа Хекимян, това е ясно.

От друга страна възможностите на Антон Хекимян се ускоряват от извънредно слабия пиар екип на Васил Терзиев. Кампанията на някогашния началник на софтуерната компания Telerik се организира учудващо необразовано в случай, че милионерът самичък си е избрал хората, с които работи към този момент 1 година за своята кандидатура без вмешателство от Политическа партия и Демократична България.

Източникът на Narod.bg акцентира, че необикновено слабата пиар тактика на Васил Терзиев е същинска наслада за неговите съперници, които изпадат във екстаз при всяка негова поява в медиите, където лъсва неговата цялостната непросветеност за проблемите на София.

Ситуацията за претендентът на умнокрасивите ще става и по-зле, не скри информаторът на Narod.bg. Тепърва акцията за локалните избори ще влиза в най-оспорваната си част, като резонно можем да чакаме при дебатите с съперниците Васил Терзиев да олекне още повече, тъй като е неопитен, а това е съдбовна неточност точно на неговия екип, който очевадно не се оправя със дилемите си.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР