НЮ ЙОРК (AP) — Той посещава строителни обекти в Манхатън,

...
НЮ ЙОРК (AP) — Той посещава строителни обекти в Манхатън,
Коментари Харесай

Ню Йорк създаде Доналд Тръмп и можеше да го осъди. Но засега той го използва за кампания

НЮ ЙОРК (AP) — Той посещава строителни обекти в Манхатън, осъжда локалната престъпност и организира съд в своя позлатен пентхаус на Пето авеню.

След години - дълга разлъка с родния си град, Доналд Тръмп се завръща в Ню Йорк, този път като обвинен. Заседнал тук през множеството делнични дни по време на правосъдния развой за незаконни пари, роденият в Куинс хипотетичен претендент за републиканската партия си представяше облици от старите си дни като звезда разработчик, телевизионна риалити звезда и таблоид със седмични прекъсвания на локалната акция, до момента в който се открива още веднъж в мястото, което го направи, гласоподава против него два пъти - и може да го осъди.

След като напусна съда в четвъртък, Тръмп направи още една спирка, като се насочи към пожарната в центъра на Манхатън с кутии пица в ръка. Тръмп прекара към 10 минути в здрависване, позирайки за фотоси и разговаряйки с няколко десетки пожарникари и различен личен състав там, преди да се върне в Тръмп Тауър за през нощта.

П...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР