Васко Кръпката с нестандартен политически обзор на седмицата в Твоят

...
Васко Кръпката с нестандартен политически обзор на седмицата в Твоят
Коментари Харесай

Васко Кръпката: Пиша шестица на ченгетата за този преход. Трябва ни един нов Петър Стоянов, който да ни обедини

 Васко Кръпката с ексцентричен политически преглед на седмицата в " Твоят ден " по Nova news.

По думите на музиканта да лъжеш от заран до вечер е чалга. 

" Още откогато вкара в Министерски съвет една сръбска кифла стартира чалгаризация в политиката. В политиката постоянно ще има неистина. Хората си избират огромни лъжци, които да ги омайват, тъй като са свободни. Когато не бяха свободни, пускаха бюлетини и партията винаги печелеше с 99,99% ", счита той.

" Не всички са подставени лица в политиката. Аз чаках сложни промени и ги получих. Мен никой не ме е излъгал. Ако някой е очаквал, че по улиците ще потече злато, а от небете ще завалят пържоли, грубо се е лъгал. Случиха се и доста хубави неща през тия 32 години. "

" Първият китарист на " Подуене Блус бенд ", който изсвири " Комунизмът си отива " на вторите избори отиде да свири при Жорж Ганчев. А какво да кажа за политици, които са били комсомиолц, а са отишли в дястното. Пиша шестица на ченгетата за този преход. "

" Светът е пощраклял. България по нищо не се разграничава от другите. Най-голямата ми болежка е, че сме толкоз разграничени, в никакъв случай не сме били толкоз разграничени. "  

" Настоящият президент не се очерта като обединител, а като разеденител. Липсва ни един Вацлав Хавел или пък един. Трябва да изберем някой, който не е обвързван с Българска комунистическа партия или службите на Държавна сигурност. У нас най-големият ни пронлем е в Съдебната палата. Убийци се разхождат с високо вдигната глава "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР