Правителството на лейбъристите ще трябва да се бори с фалирали

...
Правителството на лейбъристите ще трябва да се бори с фалирали
Коментари Харесай

Лейбъристите са изправени пред поредица от кризи, ако бъдат избрани, предупреждава вътрешно досие

Правителството на лейбъристите ще би трябвало да се бори с банкрутирали препоръки, напън върху заплащането в обществения бранш и евентуалния колапс на Thames Water, съгласно вътрешно досие на шефа на партията личен състав Сю Грей.

Наречен „ описът на Сю с нелепостите “ от един върховен лейбърист, той е формиран от някогашния държавен чиновник, с цел да разпознава най-неотложните проблеми, пред които лейбъристите биха се изправили на поста, в случай че завоюват предстоящите избори тази година.

Висши чиновници на Лейбъристката партия споделиха, че всяка една от областите в „ държавния указател на риска “ на Грей може да прекъсне интервала на меден месец за нова администрация, ръководена от сър Кийр Стармър.

От идентифицирайки ги рано, партията се надява да сътвори причини, които да упрекват ръководещата Консервативна партия, която беше в държавното управление през последните 14 години.

Лейбъристите споделиха: „ Правилно е да приемем подготовката за държавно управление доста съществено, както обществото би очаквал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР