Васил Василев – Зуека е двуженец. Актьорът и в момента

...
Васил Василев – Зуека е двуженец. Актьорът и в момента
Коментари Харесай

Зуека е двуженец! Има действащ църковен брак

Васил Василев – Зуека е двуженец. Актьорът и сега има два брака с две разнообразни дами, разбра HotArena.

През януари 2017-а водещият се ожени за половинката си Ани Вичева, с която подписа цивилен брак. Водещият на „ Като две капки вода “ обаче към момента има годен църковен брак с първата си жена – някогашната пиарка на Съюз на демократичните сили Румяна Узунова.

С нея се женят още в трети курс – на 14 септември 1990 година подписват, а година по-късно се венчаят в църката „ Света Неделя “, писа „ Таблоид “.

Бракът обаче просъществува единствено три години. Когато Зуека подава документи за бракоразвод, той към този момент е прочут. Майтапът е цялостен, защото решението за развода би трябвало да влезе в действие на Деня на лъжата – 1 април. За една численост да се наложи да се развеждат още веднъж, защото магистратите не приели съществено раздялата им – решили, че това е някакъв номер, който артистът решил да им направи. Съдиите били уверени, че ги снимат със скрита камера. В последна сметка геният от Сливен разтрогнал гражданския, само че не запомнил църковния брак и по този начин в очите на Бог и до през днешния ден се води половинка на Румяна Узунова .

Малко по-късно Зуека заживя с някогашната си преподавателка във ВИТИЗ Нина Димитрова. С нея бяха дружно в продължение на 20 години. Тя го подари с щерка Девина, само че по този начин и не стигнаха до брак. През 2012-а комикът се залюби с режисьорката Ани Вичева, а през април 2014-а тя го подари със наследник – Стефан. Преди малко повече от една година двамата подписаха цивилен брак.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР