Васил Терзиев днес даде първото си телевизионно интервю. Пред Нова

...
Васил Терзиев днес даде първото си телевизионно интервю. Пред Нова
Коментари Харесай

Васил Терзиев в първото си интервю - двойкаджия-връзкар

Васил Терзиев през днешния ден даде първото си телевизионно изявление. Пред Нова тв. кандидат-кметът за София на Политическа партия, Демократична България и Секретен сътрудник. Освен, че даде поръчка „ оправи “ София за четири години, да построи стотици нови детски градини и да реши проблемите с паркирането, Терзиев се отхвърли от Държавна сигурност наследството си. Ето и част от мненията в мрежата:

Емил Томов

Мислиш си, че човек основал голям почтен бизнес има десни разбирания и хрумвания, до момента в който не си отвори устата и не заприказва като Масларова през първия й мандат.. Страшно тего ни чака!

Ивайло Дичев

Слабо първо изявление на Васил Терзиев. Мислите му за града са на ежедневен човек без предварителна подготовка, който реагира нереално на тематики, подавани от водещите. Жалко.

Петър Москов

Две неща, във връзка претендента за кмет на София, господин Терзиев.

1. Тази кандидатура (точно за София) е неприемлива.

Не поради качества или неналичието на такива на този човек.

Неприемлива е, тъй като е арогантна проява!

С тази кандидатура ни оповестяват, че триумфът в България може да произтича единствено от родилния дом на висшата Държавна сигурност и Българска комунистическа партия номенклатура.

Или го одобряваме или не сме от " положителните " и " сполучливите ".

2. Партиите, които застават зад тази кандидатура, не могат повече да назовават себе си десни.

Защото, задачата на българската десница беше и Е да скъса пипалата на това минало,  да счупи Държавна сигурност модела на житейски триумф и да даде политическо посланичество на несвързаните с този модел, " несполучливи, някогашни хора ".

Дали КОД е самичък в тази борба, не знам.

Знам, че мога да виждам умерено в очите хората в махалата.

Имаме и спокойната убеденост на хора, които знаем произхода си, знаем кои са съперниците ни, знаем какво желаеме и не ни тормози това, че сме малцинство.

Трябва да има някой, който да демонстрира, че има опция на Държавна сигурност формулата на триумфа, нали?????

П.П.

А тези неща са значими!

И значимите избори, които вършим са за тях!

И " специалистите ", които ще редят плочки, първо би трябвало да минат през този изпит!

Хубав ден!

Стефан Ташев

Чекистът трето потомство Терзиев е тотално неопитен за поста, за който се кандидатира. Водещите от Нова му подсказват по какъв начин и какво да приказва.  Като на двойкаджия-връзкар, който обаче би трябвало да изкара изпит. Въпроси от вида:  Кажете река в България, която стартира с Д и приключва на УНАВ. Празни приказки, празен човек, в лъскава опаковка.

Ангел Джамбазки

Лустрацията до девето коляно е наложителна. Ченгетата от Държавна сигурност, изключително генералите от Държавна сигурност и наследниците им, заграбили алените куфарчета с откраднати милиони, би трябвало за постоянно да бъдат неразрешени от публичния живот.

Това ще ви кажат кардиналните, поредни, уверени евроатлантици и " градски десни " от Продължаваме Промяната Демократи за мощна България и Демократична-България.

Вярвайте им. Те не лъжат. И не перат. И на мис Бони вярвайте. И то е кардинално, поредно и в никакъв случай няма да взе участие в коалиция, която на национално равнище пере " мафията ". Никога. Е, не като кмет, само че може и като консултант. Ако не консултант, помощник. Ако не помощник, то като наемател на тротоарно право на площад " Македония ". Важното е, че мис Бони е доста кардинално. По мощ бие Rainbow Vacuum Ph - Rainbow Godsown

Борис Марков

Откакто Борис Бонев се захвана със Софийска община, тя си хвана херпес, тук спор няма.

Не знам какъв брой популярен водач е Васил Терзиев, чета че го възпяват в стилистиката на дядо му, като популярен водач от комунизма, само че явно не можа да организира един тежък диалог с Борис Бонев и ще придвижи херпеса и в идващия мандат.

Егати водача. От сигурна победа на локалните избори, единствено след старта към този момент е победа за кмет, само че няма да имаме болшинство от съветниците. Защото имате херпес в листата. Още малко в случай че го оставите и на челото да ви излезе и кметските може да загубите.

Да излиза Вили Лилков да постави завършек на този криндж.

Бояна Бозаджиева

Сега изгледах представянето на кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на София. Наистина не разбирам кому беше необходим този напор за артистичност, който напряга и пречи на фена. Избираме кмет, не победител в годишния рецитал на Народно читалище “Светлина ”, село Скребатно. Получи се отличителният резултат на бг филмите - дълги и тежки монолози, тъмни фрагменти и игра като за спектакъл, а не кино. Добър ход с жестомимичния превод. Борис Бонев беше с нормалните клишета, само че с много ясна дикция и плътно изявление - нещо, което се очакваше от водещия, който пък неизвестно за какво реши да прималява от неспокойствие, очевидно неприятно изиграно и да подвиква “уау ”, все едно води представянето на Джулиани в Ню Йорк. Между другото, такава превъзбуденост съм виждала главно на партийни празнувания на Българска социалистическа партия, сори. Единствено Христо Иванов се държа естествено и се изрече хем свястно, хем откровено. Хареса ми, че Терзиев сложи акцент върху хората, а не върху паветата и ни спести по какъв начин ще ремонтира улица “Мур ” в Манастирски ливади. Иначе по тематиката Държавна сигурност - годината е 2023 и грам не ме интересува какви са били бащата, дядото, стринката, чичото и шурето на някой. Но мисля, че новината на новините е претендентът за кмет на Изгрев.



 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР