Васил Михайлов отново влиза в ареста. Този път по обвинение,

...
Васил Михайлов отново влиза в ареста. Този път по обвинение,
Коментари Харесай

Прокурорският син отново влезе в ареста

Васил Михайлов още веднъж влиза в ареста. Този път по обвиняване, че се е заканвал на някогашната си другарка Боряна Рангелова. Решението е на Дупнишкия областен съд. 19-годишният юноша, станал прочут като прокурорския наследник, прекара отвън килията единствено три месеца. Той беше пуснат под домакински арест през юли. Васил е наследник на пернишкия прокурор Бисер Михайлов.
Прочетете още
20-годишната Боряна се оплака от него в средата на септември. И по този начин Васил се снабди с четвърто дело, а на момичето беше поставена полицейска защита.  

Историята става още по-заплетена, тъй като в хода на следствието криминалистите събрали информация, че Боряна вземала неразрешени вещества. Това пък било повода Васил да нападне със мощ Никалъс Петров, който й ги продавал. Никалъс е един от очевидците по огромното дело против прокурорския наследник, което се гледа в Софийския областен съд. По него той е упрекнат за няколко побоя и закани. Тепърва ще се потвърждава всичко в правосъдна фаза. 

Решението на дупнишкия съд не е дефинитивно. Предстои делото да се гледа в Окръжен съд-Кюстендил. Делата против младежа не са в родния му Перник, тъй като всички магистрати си вършат отводи, защото са сътрудници с татко му. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР