Васил Бурановски е един от най-известните фенове на ЦСКА. Ходи

...
Васил Бурановски е един от най-известните фенове на ЦСКА. Ходи
Коментари Харесай

Известният фен на ЦСКА Васо Пожарната: Как може да скачат на Стойчо? Той биеше Левски, където ги хване

Васил Бурановски е един от най-известните почитатели на ЦСКА. Ходи на стадион " Българска войска " от 70-те години, като е гледал онлайн съвсем всички велики победи на " алените " над грандове на европейския футбол. Бил е до тима в положително и неприятно. Доказано име в агитката и фенклубовете на ЦСКА. Култов привъженик, който през годините е предприемал и голям брой благотворителни начинания за обезпечаване на храна за хора в затруднено финансово състояние. През 2016 година след събитията с банкрута на сдружението намерено избира да продължи да поддържа ЦСКА 1948 и става основател на клуба. 

Бурановски даде изявление за  Gong.bg , в което приказва за двата тима ЦСКА и може ли да има обединение, Стойчо Младенов и почитателите на " алените ". 

За спомените със Стойчо Младенов:

" Спомням си едно време – Стойчо Младенов, ще удостовери, беше ми другар, само че най-вече виках по него. Само като чуеше " Бат Стойооо! "  и хукваше. Най-много виках по него и Краси Горанов. На първия ден на Стойчо Младенов на " Българска войска "  го посрещнах още на вратата и му подадох паспорта ми да се разпише на него. "

За решението на Стойчо Младенов да поеме ролята на действен шеф в ЦСКА 1948:

" Не мога да ги схвана. Какво толкоз? Изглежда ми като че ли тяхната омраза посред им се излива върху ЦСКА 1948. Стойчо им го сподели доста хубаво, че откакто го изгониха оттова той би трябвало да си откри работа. Хубаво място, където хората го почитат. Повече няма какво да им се изяснява. Няма смисъл. Каза няколко пъти, че желае обединен ЦСКА. Сега топката е у тях. Нека те се замислят. Не мога да приема, че те скачат против сходни " червени "  легенди. Стойчо Младенов биеше Левски, където ги хване. Щом можеш да забравиш такива неща... Именно легендите са хората, които би трябвало да сплотяват. Те не пишат всички против тях. Има задействани едни 10-15 индивида, които всички ги познаваме доста добре. "

По тематиката с обединяването на двете ЦСКА:

" С кой да се обединя аз? С тези, които ме плюха? Които дори не ме познават и не знаят кой съм? Да ми споделят какво ли не и в този момент да отида да ги видя очи в очи. Когато изкарахме юношите на 4 юли 2016 година, аз бях от основателите. Те ни замеряха с бутилки и камъни. Сега да се обединим с тях? Никакво обединяване с тези хора. Ако има армейци измежду тях, които осъзнават какво е ЦСКА, да заповядат при нас. Вратите ни са отворени. "

Моето мнение е следното: ЦСКА 1948 подава ръка на почитателите на ЦСКА-София веднъж, два пъти, три пъти и би трябвало да спре да се занимава с това. Който желае, да му мисли. Това става с работа. Доказваш, че работиш, доказваш, че вършиш хубави неща. Имаш добра организация, имаш положителни резултати. Като дойдат при теб на стадиона всичко да е наред. Да можеш да си дойдеш с детето, да е спокойно, умерено. Да можеш да се наслаждаваш на футбол на прелестен стадион. “

Според мен обединяване не може да стане. Може само да стане преливане на почитатели от ЦСКА-София към ЦСКА 1948. Няма защо друго да се борят от ЦСКА 1948. И с наличието на толкоз доста Армейци и митове в управата на клуба са на прав път. Оттук насетне може да се чака единствено почитателите да прииждат. "

За учредяването на ЦСКА 1948 и легендите, които поддържат ЦСКА:

" Георги Денев беше там на учредяването. Подкрепяше ни и Боби Станков, Зафето, Марата. Денев в този момент поддържа ЦСКА-София. Как мога да кажа неприятна дума за него? За Пената? Това са хора, които са ме радвали и са писали историята на ЦСКА. Оттам си направете изводите. Това е разликата. Хора, които не почитат историята и легендите си, не мога да ги уважавам. "

За генералния спонсор на ЦСКА 1948 efbet и Цветомир Найденов.

„ Цветомир е поосъзнал някои неща. Виждам измененията. Аз не му икономисвам нищо. Виждам, че се работи намерено в ЦСКА 1948. Той не се бърка в процесите и е оставил работата на потвърдили се хора в сферата. Клубът би трябвало да се цели точно във почитателите, които преди са подкрепяли от сърце ЦСКА, само че в този момент са се отказали. Да вземеш тази маса хора, която е на границата – там е разковничето. Те са най-вече. “

За почитателите, които посещават " Армията ":

" Говорим си постоянно с тях. Бяха ми донесли и билет да отивам на мача против Базел. Но си стои там на масата ми. Избягваме тематиката ЦСКА. Не вървя там. Там съвсем към този момент няма мои хора от старите. Нямаш насреща с кого да преговаряш. Учудва ме по какъв начин всички те видяха какво се случи и не престават да го поддържат. Знам, че доста хора не са съгласни с всичко, което стана, само че по табиет са там. Задавам ви един въпрос: кажете ми един клуб в света, в който почитателите държат почитател магазина? Само на едно място – ЦСКА-София.

Гледам ги по конгреси пишат: Единен Сектор Г, Сектор Г " на бащите ни. Те не знаят какво е Сектор Г. Те не знаят придвижването на един почитател. За да кажеш, че си огромен армеец, би трябвало да си минал 20-ти бранш, по-късно да минеш през Сектор В и по-късно да преминеш към Сектор А като към този момент остарееш. Аз последните години съм бил в Сектор А. Имам доста мемоари от агитката. Ходех с барабан и биех, до момента в който имам сили. Виждам в този момент какво се случва и какви конфликти има в Сектор Г на „ Армията “. Това в никакъв случай не е било! "

За почитателите на ЦСКА 1948:

" Хубаво е, че на трибуните на мачовете на тима към този момент се виждат познати армейски последователи от предишното. Това е добър знак. Рано или късно ще си проличи всичко. Решението на клуба за Сдружение притежател е вярно. Така би трябвало да бъде. Трябва да се зачита думата на фена. Историята и легендите са ЦСКА, а не спонсорите и президентите. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР