„Васил Божков е сериен изнасилвач. Изнасилил е стотици жени, включително

...
„Васил Божков е сериен изнасилвач. Изнасилил е стотици жени, включително
Коментари Харесай

Цветомир Найденов: Васил Божков е сериен изнасилвач, има жалби от жени


„ Васил Божков е сериен изнасилвач. Изнасилил е стотици дами, в това число малолетни – има подадени тъжби, вижте дали не са потулени тези тъжби “. Това разгласи в изявление за предаването „ Тази заран “ по bTV Цветомир Найденов, който е съакцоинер на Божков в „ Еврофутбол “.

Васил Божков е в неопределеност от няколко дни, издриван е с интернационална заповед за арест. Повдигнати са му 7 обвинявания – за началник на проведена незаконна група, за насила, за изнудване, за опит за рушвет на длъжностно лице, както и за подбуждане и закононарушение по работа.

Найденов твърди, че от юни предходната година притежателят на „ Нове холдинг “ отхвърля да му заплаща дял за акциите и даже е заплашил него и брат му – Стефан Найденов, с ликвидиране. Отказа да опише детайлности към опасността, тъй като тече следствие по негови показания. Жалба поради опасността е подал на 5 декември.

Цветомир Найденов описа, че познава търсения предприемач от 1990 година, а през 1993 година стават съдружници. Твърди, че през последните 20 години съвсем всички шефове на Комисията по хазарта постоянно са посещавали офиса на „ Нове холдинг “. Изключение правели единствено Мария Филипова и Калоян Кръстев.

Той дълги години не позволява естествена конкуренция, той е корумпирал всичко по пътя си, съобщи Найденов. На въпроса за какво толкоз късно е подал сигнал той сподели: „ Когато съм схванал, тогава съм алармирал в профилираните органи “.

По думите му Васил Божков има
хазартен бизнес единствено в България, тъй като е в черни описи за подобен бизнес в Европейския съюз и Съединени американски щати.

Васил Найденов се оплака, че от 15 дни е блокиран неговият уебсайт за
залагания „ Ефбет “ и упрекна за това хакерска офанзива, поръчана от Божков. „ Това е петата по величина хакерска офанзива. На кого да се оплачем. Явор Колев от ГДБОП от какъв брой години е в комисията по хазарта – много. Оплакал съм се в профилираната прокуратура “, сподели Найденов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР