Васил Божков бе на среща с феновете на Левски, която

...
Васил Божков бе на среща с феновете на Левски, която
Коментари Харесай

Васил Божков разговаря 2 часа с фенове на "Левски"

Васил Божков бе на среща с почитателите на " Левски ", която продължи повече от 2 часа. Бизнесменът, чийто холдинг е притежател на клуба, влезе за срещата на стадион " Георги Аспарухов " директно през паркинга в бранш А и по този начин избегна среща с чакащите извън кореспонденти.

Освен него бе неговата дясна ръка и основен акционер в клуба Георги Попов. От най-известните почитатели на " сините " са присъствали бившият вицепремиер на България Евгени Бакърджиев, някогашният ръководител на " Тръст Синя България " Васил Колев, някогашният ръководител на Националния фенклуб - Владимир Владимиров-Гугутката, и актуалният - Степан Хиндлиян, водачът на агитката в Сектор Б - Любомир Костадинов-Младежа, представител на фракцията на " Ултрас Левски " и други Всички, пристигнали на срещата, бяха подложени на щателна инспекция на входа от частни охранители.

Официално задачата на срещата бе почитателите да показват за разглеждане, разискване, доработване и приемане идея за дълготрайно съдействие сред проведените последователи и ПФК " Левски ". Но по-късно от клуба оповестиха, че няма да има изказвания пред медиите.

Феновете на " сините " също не пожелаха да разкрият детайлности. Единственото, което обявиха, е, че са разговаряли персонално с Васил Божков.

Степан Хиндлиян единствено означи: „ Ние бяхме посетители на тази среща. Обсъждаше се бъдещето на " Левски ". Има притежатели, които би трябвало да кажат дали е оптимистично бъдещето. Работата на последователите е да поддържат тима, а не да вършим прогнози дали бъдещето е оптимистично или не ”.  
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР