Вашият маникюр може да не е най-належащото нещо, за което

...
Вашият маникюр може да не е най-належащото нещо, за което
Коментари Харесай

Как да премахнем безопасно гел лак у дома

Вашият маникюр може да не е най-належащото нещо, за което мислите  денем, само че типът на обелен лак за нокти е нещото, която всяка жена не понася. Ако не сте ходили в салона за хубост от няколко седмици (или месеци), евентуално ще стигнете до миг, в който вашият гел лак изисква поддръжка, която единствено експерт може да предложи.

Освен забележимото наново израстване, което не наподобява толкоз добре, колкото бихте желали, оставянето на гел лака прекомерно дълго може да навреди на здравето на ноктите ви , оставяйки ги нежни и развалени.

Познаваме прекомерно добре изкушението, което идва с желанието да отлепите вашия гел лак напряко от нокътя. Този миг на задоволство ще бъде краткотраен, само че вредите, които нанасяте на ноктите си, може да отнеме седмици за възобновяване.

Когато се нанася прекомерно постоянно, гел лакът за нокти има капацитет да отслаби ноктите ви след време. За да предотвратите повреди по нокътната плочка, предлагаме да вършиме отмора сред нанасянията на гел лак и да употребявате съществени артикули като заздравител за нокти и масло за кожички, с цел да помогнете на вашите естествени нокти да запазят здравината си.

Понякога нямаме опция да запазим час при нашата маникюристка, а би трябвало незабавно да премахнем лака. Спокойно, може да свалите всичко вкъщи безвредно, в случай че знаете по какъв начин да го извършите както би трябвало. Експертите разкриха пред Harper’s Bazaar техните професионални препоръки по какъв начин да премахнете гел лака от комфорта на личния ви дом. С няколко основни инструмента (може да се наложи да пазарувате онлайн за това) и малко самообладание ще имате здрави, естествени нокти за нула време.
 Как да премахнем безвредно гел лак вкъщи  Как да премахнем безвредно гел лак вкъщи  Как да премахнем безвредно гел лак вкъщи  Как да премахнем безвредно гел лак вкъщи
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР