ВАШИНГТОН (AP) - Първо, имаше проследяване на използването на частни

...
ВАШИНГТОН (AP) - Първо, имаше проследяване на използването на частни
Коментари Харесай

IRS ще преследва използването на частни самолети в бизнеса в нов кръг от одити на богати данъкоплатци

ВАШИНГТОН (AP) - Първо, имаше следене на потреблението на частни самолети на Тейлър Суифт и други звезди. Сега ще има повече надзор върху персоналното потребление на бизнес самолети от ръководителите, които го отписват като данъчен разход.

Ръководството на IRS сподели в сряда, че организацията ще стартира да прави десетки одити на частни самолети на компании и по какъв начин те се употребяват персонално от ръководители и се отписват като данъчно облекчение - като част от настоящата задача на организацията да преследва богати данъчни измамници, които играят с данъчната система за сметка на американските данъкоплатци.

Одитите ще се съсредоточат върху самолети, употребявани от огромни корпорации и данъкоплатци с високи приходи, и дали данъчната цел на потреблението на самолета е вярно разпределена, споделя IRS.

„ По това време на годината, когато милиони работливи данъкоплатци работят върху налозите си, желаеме те да се усещат уверени, че всички играят по едни и същи правила “, сподели комисарят на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР