ВАШИНГТОН — Хънтър Байдън в сряда повтори предложението си да

...
ВАШИНГТОН — Хънтър Байдън в сряда повтори предложението си да
Коментари Харесай

Изглежда, че Хънтър Байдън се отклонява от призовката на републиканците в Камарата на представителите да свидетелства насаме

ВАШИНГТОН — Хънтър Байдън в сряда повтори предлагането си да се яви на обществено чуване на Капитолийския рид, като наподобява, че се отклонява от призовката, издадена от републиканците в Камарата на представителите което го прикани да свидетелства вместо това при закрити порти.

Синът на президента Джо Байдън разгласи по време на къси забележки отвън Капитолия на Съединени американски щати, че е избрал да свидетелства на обществено чуване, с цел да отговори въпроси от Камарата на републиканците.

Призовката обаче го призоваваше да се яви за складиране при закрити врата в сряда сутринта пред Комисиите по надзора и правосъдната комисия. Републиканците отхвърлиха предлагането на Хънтър Байдън да се яви на в началото обществено чуване, заявявайки, че желаят той първо да даде показания уединено. Те също по този начин заплашиха, че ще го държат в пренебрежение към Конгреса, в случай че не се появи.

„ Днес съм тук, с цел да се уверя, че нелегитимните следствия на моето семейство от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР