ВАШИНГТОН – Украинските войски на фронтовата линия на инвазията на

...
ВАШИНГТОН – Украинските войски на фронтовата линия на инвазията на
Коментари Харесай

Зеленски казва на публиката в окръг Колумбия Украинските войски наблюдават борбата за помощ от Конгреса

ВАШИНГТОН – Украинските войски на фронтовата линия на нашествието на Русия с неспокойствие чакат решението на законодателите на Съединени американски щати за изпращане на спомагателна военна помощ, сподели президентът на Киев Володимир Зеленски пред аудитория тук в понеделник.

„ Всеки от вас тук схваща какво значи един боец да чака боеприпаси, да чака седмици, месеци, без да знае дали въобще ще пристигна поддръжка “, сподели Зеленски пред стая с военни водачи и студенти в Националния университет по защита, на към две благи и половина от Капитолия на Съединени американски щати.

„ Всеки от вас с опит в командването знае какво значи, когато вместо да се движите напред, вие просто наблюдавате, чакате ризница или съоръжение, до момента в който врагът ви е удовлетворен и се приготвя за офанзиви “, добави той.

Зеленски приказва в учебното заведение на Министерството на защитата ден преди да се срещне с президента Байдън и ръководителя на Камарата на представителите Майк Джонсън в финален опит да обезпечи в допълнение финансиране за страната си, преди член...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР