ВАШИНГТОН – Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън (R-La.)

...
ВАШИНГТОН – Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън (R-La.)
Коментари Харесай

Майк Джонсън настоява за спокойствие, след като републиканците разкриха мистериозна „заплаха за националната сигурност“

ВАШИНГТОН – Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън (R-La.) направи квалифицирано изказване в сряда, целящо да успокои американците по отношение на неразбираема опасност за националната сигурност.

Председателят на комисията по разузнаване Майк Търнър (R-Охайо) по-рано в сряда обществено изиска от президента Джо Байдън да разсекрети информацията, обвързвана със „ сериозна опасност за националната сигурност “.

На фона на възходящите спекулации по отношение на опасността, Джонсън провежда конференция в Капитолия, с цел да разгласи, че той и други водачи на Хил ще се срещнат с Байдън в Белия дом в четвъртък, с цел да обсъдят въпроса.

„ Видях изказването на ръководителя Търнър по въпроса и желая да уверете американския народ, че няма потребност от социална паника, ” сподели Джонсън.

„ Ние ще работим дружно, с цел да се оправим с този въпрос, както вършим всички чувствителни въпроси, които са класифицирани, ” продължи той. „ И също така, нямам право да разгадавам класифицирана информация и наис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР