Върви ли ГЕРБ нови изборни победи със скоростта на F-16,

...
Върви ли ГЕРБ нови изборни победи със скоростта на F-16,
Коментари Харесай

Цветанов за потенциала на ГЕРБ, борбата с популизма и фалшивите новини на БСП

Върви ли ГЕРБ нови изборни победи със скоростта на F-16, по какъв начин партията ще победи популизма, какви са връзките с дребната коалиция и кой е подобаващ да води евролистата, пред Novini.bg разяснява Цветан Цветанов, зам. - ръководител на Политическа партия ГЕРБ, ръководител на ПГ на ГЕРБ и началник на предизборния щаб на партията.

„ Ако съпоставяме ГЕРБ с F-16 мога да кажа, че партията има нужните оперативни качества да се оправи с всякакво предизвикателство, да покажем превъзходството пред останалите обединения и Българска социалистическа партия.

С Националната работна среща на ГЕРБ се появи зарядът, само че имаше и доста благоприятни условия всеки един да осмисли какво прави и дали дава всичко от себе си, тъй като европейските избори, локалните избори, това са избори, които ще задържат и ще утвърдят демократичните процеси в страната, стабилността в страната и ще усилват последователно икономическия напредък, който имахме през последните години “, съобщи Цветанов.
12
„ На локалните избори през 2015 година ние имахме 5141 претенденти за общински съветници, единствената партия, която имаше цялостни листи. Сега имаме 1729 настоящи общински съветници. От 265 общини 130 кмета са на ГЕРБ. Имаме 1020 кмета на обитаеми места. Имаме 29 районни кмета от 35. Това е капацитет. Заедно с изпълнителната власт, законодателната и европейските структури ние фактически можем да покажем платформата и дебатът, който би трябвало да бъде извършен „ Европа в нашия дом “, подсети той.

„ ГЕРБ е мощна, тъй като има платформа, има капацитет, има кадрови запас, има човешката поддръжка “, добави Цветан Цветанов и разясни, че към днешна дата партията има 96 000 членове, а нови 1000 ще се причислят в идващите дни. „ Съвсем обикновено е с 97 000 членове да се чакат положителни резултати в идните избори “, счита той.

„ За ГЕРБ друго място с изключение на първото няма по какъв начин да се одобри за положително показване, а това значи, че с евровота, ние ще покажем дали желаеме да бъдем в мощна и обединена Европа, дали желаеме да бъдем в това политическо семейство, към което принадлежи ГЕРБ – Евопейската национална партия (ЕНП) “, безапелационен е ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

„ България се движим се в вярната посока, само че би трябвало да противодействаме на популизма, на подправените вести и на това, което прави Българска социалистическа партия. Нашата мощ е да вършим акции и да бъдем дружно с хората. А Българска социалистическа партия залагат на виртуалното и основават медия, с която желаят да облъчват и да популяризират подправени вести, които считат, че могат да ерозират всичките тези процеси “, съобщи той. Единственият метод за битката с популизма, Цветанов вижда в срещите и единствено в срещите.

„ Не може хора, които са се провалили като политици в годините, да бъдат опция. Това не е опция. Алтернатива на актуалното държавно управление няма “, добави той.

За посланието на водача на ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов за алената и синята лампа, Цветан Цветанов изясни, че алената лампа са провалените политици, а синята - ГЕРБ, единственото синьо в Българи, което може да усвоява евроатлантическите полезности.
12
На въпрос кой може да поведе листата за евроизборите на Политическа партия ГЕРБ, Цветанов отговори, че всеки един е заслужен да бъде лидер, само че подсети, че България има един брилянтен еврокомисар.
12

Цялото изявление пред Novini.bg с Цветан Цветанов, зам. - ръководител на Политическа партия ГЕРБ, ръководител на ПГ на ГЕРБ и началник на предизборния щаб на партията може да видите по-късно ТУК.

По материала работиха Галя Георгиева и Десислава Станева
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР