Варненци отново искат забрана за движението на автомобили в Морската

...
Варненци отново искат забрана за движението на автомобили в Морската
Коментари Харесай

Във Варна още ври и кипи заради убийството на дете в Морската градина

Варненци още веднъж желаят възбрана за придвижването на коли в Морската градина. Там почина 5-годишно дете, сгазено от кола. Забраната за влизане на коли е отпреди 6 години, само че поради правосъдни разногласия колите към момента се движат из крайбрежния парк.

,,Достъпът на коли в Морската градина е неразрешен по закон. Имаше не малко правосъдни разногласия, а делата, които бяха заведени против кмета на община Варна бяха повече от 34'', изясни в ефира на Нова телевизия зам.-кметът на Варна Пламена Маринова.

,,Пътна полиция и КАТ могат да глобяват непозволено влезлите коли в парка. В момента в него може да се влиза с автомобил. Кара се на всички места и то с висока скорост. Имаше и инциденти'', сподели Антон Тончев, представител на протестиращите.

Живущите в Морската градина на Варна са провеждали митинги с искане за унищожаване на ограничаването за достъп до коли в парка.

,,Никой частник не може да се позове на такова право за достъп до парцела си, когато той се намира в парк'', уточни Мария Димитрова, участник в митинга.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР