Варненско БМВ фучи с бясна скорост на магистрала „Тракия” и

...
Варненско БМВ фучи с бясна скорост на магистрала „Тракия” и
Коментари Харесай

Шофьори по "Тракия" гледат бесните изпълнения на джигит с БМВ и не вярват на очите си СНИМКИ

Варненско БМВ фучи с гневна скорост на автомагистрала „ Тракия” и изпреварва коли в спешната лента. За следващия неуместен случа сигнализираха консуматори в обществените мрежи, написа

Леката кола е подхванала рисковата маневра в един от най-натоварените сектори – този край Пловдив.

„ Когато не ти се чака колоната да се прибере, за какво пък да не минеш по спешната лента?”, възмутено пита създателят на фрагментите.



Ясно се вижда от фотосите, по какъв начин немското возило праши и задминава редица коли. Сред потребителите в мрежата обаче назря неодобрение освен към акта на лидера на БМВ-то, само че и към другите участници в придвижването. Те разкритикуваха сътрудниците си на пътя, че заемат лявата лента за придвижване без да правят маневра „ изпреварване” и това затапва придвижването.



Аварийната лента на автомагистралите постоянно се употребява от изнервени водачи, които все бързат за някъде. Броят на нарушителите се усилва по време на празници и в секторите, в които се правят ремонтни действия. Рядко се случват произшествия при такова нарушаване, само че в множеството случай те водят до съдбовен край.



Аварийната лента не е предопределена за изпреварване, отмора и паркиране. По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване.



Санкцията за придвижване в спешната лента - при първо нарушаване тя е в размер на 1000 лв. и 3 месеца отнемане от правоуправление по отношение на лидера.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР