Варненският апелативен съд потвърди мярката за неотклонение задържане под стража

...
Варненският апелативен съд потвърди мярката за неотклонение задържане под стража
Коментари Харесай

Убитата Кремена изневерявала на мъжа си и лежала в психиатрия, твърди адвокатът на Борислав

Варненският апелативен съд удостовери мярката за неотклонение „ задържане под стража ” на 40-годишния Борислав Николов, който е упрекнат за гибелта на брачна половинка си Кремена . Тялото на 40-годишната жена бе намерено на 25 февруари в апартамент на ул. ”Никола Кънев ” 32 в морската столица, където фамилията е живяло чартърен. Причината за гибелта й е мозъчен оток, породен от голям брой удари по главата.



Според юриста на Борислав Енчо Енчев има доказателства, че на Кремена е сложена диагноза за психологично заболяване , поради което тя няколко пъти е била в психиатрия. За последно е била призната в края на предходната година за период от 10 дни. 

Защитата посочи още, че Кремена е изневерявала на мъжа си и даже е пуснала разгласи за осъществяване на „ избрани услуги ” , за които брачният партньор не е знаел.  



Енчев още веднъж уточни, че по време на фамилния скандал на 24 февруари Борислав е блъснал единствено три шамара на Кремена. След неговото овакантяване на жилището съпрузите два пъти са разговаряли по телефона . Едното позвъняване към Борислав е било от чужд за него номер .  

Според Енчев е доста евентуално закононарушението да е осъществено отвън жилището , защото е било допустимо Кремена да излезе отвън него след трите шамара. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР