Варненец от местността Малка чайка тормози съседите си от района.

...
Варненец от местността Малка чайка тормози съседите си от района.
Коментари Харесай

Кошмар във варненски квартал: Съсед в продължение на години тормози семейство

Варненец от местността " Малка чайка " тормози съседите си от региона. Хората се оплакват, че той ги атакува вербално, чупи прозорците на колите им, пукал е гумите им, даже нападнал една от дамите физически. 

Хората неведнъж са подавали сигнал в полицията. При едно от визитите мъжът е спекал гумите на полицейската кола. 

Регулярните топмоз съгласно хората трае към този момент четери години, само че в последните месеци към този момент станало отвратително.



Всичко стартира на 19 април 2019 година вечерта, когато двамата с жена ми взехме решение д а си лягаме. През прозореца видях мъж, който ни гледа. След известно време той стартира да ме заплашва, да ми се заканва и да ми споделя да си продам парцела и да се махна отсам, описа пред Нова тв пострадалият Станислав Койчев.

Жена ми е правила опити да беседва с него за да потуши напрежението, само че като отиде при него, той скочи върху нея, сграбчи я за гушата и като видях, че я души, аз скочих да я избавям, споделя той.

Друг ден, когато двамата бяхме в двора си да чистим тревата, той стоеше до оградата и ни замерваше с камъни, споделя индивидът. 

Мъжът е престъпно проявен един път за потребление на непознат платежен документ, коментира Владимир Желев от Четвърто районно управление (на МВР).

Правомощията ни са да вършим инспекции, като протоколите се пращат до прокуратурата. Не са открити очевидци или в случай че има такива, отхвърлят да дадат сведения. На този стадий от прокуратурата дава отвод за формиране на досъдебно произвеждане, обясин той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР