Varna24.bg Георги Градев не бе допуснат до залата, в която се

...
Varna24.bg
Георги Градев не бе допуснат до залата, в която се
Коментари Харесай

Градев: Ще оспорваме решенията на конгреса, ако Михайлов спечели

 Varna24.bg Георги Градев не бе позволен до залата, в която се организира конгреса на БФС, съобщи кореспондент на Sofia24.bg . Той показа, че против него е подаден сигнал в прокуратурата, че подписите, които го показват за пратеник, са недействителни. Градев съобщи, че още над 10 клуба имат същата орис и не са позволени до Общото заседание. 

“Миналата седмица адвокатската адвокатска фирма, която обслужва настоящето ръководство на БФС, подава сигнал в прокуратурата против ФК Балкан (Варвара) с погрешното изказване, че подписите, които са положени под протокола, в който съм посочен за пратеник, не са действителни. Представени са всички документи, които удостоверяват, че аз съм повдигнат законно. Президентът на клуба е тук с нас, който пристигна, с цел да удостовери персонално неговия и подписите на сътрудниците си, само че никой не желае да излезе да беседва с нас ", сподели Градев. 

" Ситуацията е неуместна, защото е основана изкуствено от футболния съюз - инспекция от прокуратурата. Естествено, тя няма по какъв начин да приключи до провеждането на Конгреса. Моята орис споделят още към 10 клуба от благоевградския район, за които знаем, че ще поддържат Бербатов. Ние, от Балкан (Варвара), ще оспорваме решенията на този Конгрес, в случай че Борислав Михайлов завоюва изборите. Всички празни приказки, които изговориха Лечков, Фурнаджиев и всички останали, преди малко отпътуваха в кошчето. Ако това бяха почтени и транспарантни избори, тогава за какво ги е боязън от мен? ", попита Георги Градев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР