Varna24.bg Прочетете това и добре си помислете. Разказът е на

...
Varna24.bg Прочетете това и добре си помислете. Разказът е на
Коментари Харесай

Бесен пловдивчанин от морето: За последно ми е! Няма такъв кенеф! Вижте гаврата!

 Varna24.bg Прочетете това и добре си помислете. Разказът е на четец на Plovdiv24.bg : " Здравейте. Със брачната половинка ми за финален път избрахме да почиваме в България. Резервираме хотел в Китен. В първия хотел " Искра " нищо не дава отговор на обявите им. Снимал съм какво съставлява континентална закуска. За страдание не се сетих да фотографирам детската площадка.

Тази " закуска " преля чашата и в 8:00 сутринта си желаех парите за останалите 2 нощувки. Започнаха да ми изясняват, че към този момент е втори ден и би трябвало да си платя и втората нощувка. Както и да е, споделих, че знам тъкмо къде да се оплача и парите ми се върнаха. 

След това, паркирайки пред хотел " Ариана " (който се води един от хубавите), се откърти дърво и ми потроши колата. Управата на хотела даже и не се извини, а започнаха да се оправдават с Общината и кметството, а действително дървото е в техния двор и е полуизгнило, само че никой не го интересува. Да не кажа, че секунди преди да падне, аз бях изпод и други хора и деца също.

На третия хотел, в който отидохме, храната беше ок, само че също е на доизживяване. Изпращам ви фотоси на тоалетната в хотел " Кремиковци ". На всичко от горната страна кучето на притежателите се разхожда свободно и в действителност е добродушно, само че тези, които се опасяват, са непрекъснато обезпокоени от него, като да вземем за пример моята щерка, а кучето обича да лежи тъкмо пред входа на хотела. Също съумях да го фотографирам. 

И несъмнено, най-после, само че не на последно място, е фактът, че тези, които нямаме пари за шезлонг или не желаеме да плащаме най-малко 20 лв. дневно за подобен, сме набутани да плажуваме до " кенефа ".

Жалко е, че хората бягат да почиват и да харчат пари в чужбина, само че за жалост не можем да съпоставяме качество в България и Гърция. За 2 евро за едно фрапе получаваш шезлонг и чадър, водата е чиста, а квартирите и хотелите са чисти и поддържани. Не е цялостно със сергии с дребни мошеници, които печелят, лъжейки децата, че за 5 лв. ще завоюват огромна играчка или ще хвърлят един кръг и ще завоюват бутилка алкохол. 

А това е тоалетната във фоайето на третия хотел. Представете се германците с какво усещане остават. Ходил съм нееднократно в Германия и дръзвам да заявя, че магистралните тоалетни се стопанисват по-добре. Дори някои се дезинфекцират автоматизирано, откакто си свършите работата и станете от тоалетната. И същите тези хора идват тук и виждат един кенеф със сезал - дали ще останат впечатлени? 

Настаняването в първото място беше събота, 6 юли, сутринта, напускането и разправиите бяха в неделя, 7 юли сутринта и отново в неделя се случва четата с дървото. Представям си ужасния сюжет - аз или различен да отиде със фамилията си за по този начин дълго чаканата отмора и дърво да убие или съществено да повреди член от фамилията, тъй като сме решили да си дадем парите да почиваме при хора, които не ги интересува нашата сигурност, а единствено парите ни "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР