Varna24.bg Николай Пашов, изпълнителен директор на фирма Хидрострой, която изгражда

...
Varna24.bg Николай Пашов, изпълнителен директор на фирма Хидрострой, която изгражда
Коментари Харесай

Новото кръгово по бул. Цар Освободител ще е готово през февруари, пускат го през март

Varna24.bg Николай Пашов, изпълнителен шеф на компания " Хидрострой ", която построява новия бул. " Васил Левски ". 

" Три месеца е срокът на строителните работи и в случай че времето разрешава структурата на новото кръгово на бул. " Цар Освободител " и хидроизолацията ще бъдат подготвени до края на месец февруари. До края на март би трябвало да бъде пуснато за придвижване. По другите две кръгови кръстовища на " Владислав " и " Сливница ", където има още работа, ще бъде положена краткотрайна маркировка за фиксиране на двете пътни ленти. Предстои и в допълнение обезопасяване на булеварда с оградни уреди. След като бъдат приключени бетонните облицовки, които се вършат по трасето на булеварда в секторите на тези кръгови, ще бъдат поставени и спомагателни парапети над кръга ", разяснява Пашов.

Преди броени дни кметът на Варна Иван Портних съобщи, че за Великден новият бул. във Варна би трябвало да е подготвен.

" Над 40 км водачи бяха набити при построяването на това оборудване. Остава да бъде построено кръговото кръстовище на бул. " Цар Освободител " и мостът на ул. " Прилеп ". Разчетът ни е към втората половина на месец април булевардът да действа. 

Всички отчуждителни процедури към този момент са завършили с дребни изключения на ул. " Георги Пеячевич " и ул. " Девня ". Там се уголемяват прилежащите зони. Общата сума за отчуждаването на парцелите е в размер на 22 млн.лв. за " Левски ", каза Иван Портних.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР