Varna24.bg Крайно неадекватно поведение демонстрира днес в съдебната зала Мариян

...
Varna24.bg Крайно неадекватно поведение демонстрира днес в съдебната зала Мариян
Коментари Харесай

Мариян за жестокото убийство на майка си: Не знам какво да кажа

Varna24.bg Крайно несъответстващо държание показва през днешния ден в правосъдната зала Мариян Челебиев, който е упрекнат в жестокото ликвидиране на личната си майка, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .  

Както ние единствени съобщихме, страховита преживелица с Бандата на Рижите е отключила тежко психическо разстройство у младия бургазлия, на който институциите дълго време отказвали да извърнат внимание. Така се стигнало до най-страшното и в петък вечерта някогашният охранител удушил с голи ръце майка си.

С думите и дейностите си през днешния ден Мариян сподели, че към момента не осъзнава какво е направил. " Какво ви интересува? Не знам какво да кажа! " – изригна в правосъдната зала Челебиев. След дълготрайно безмълвие той не можа да отговори на въпроса какво в действителност желае от съда.

Държавното обвиняване изиска някогашният състезател да бъде оставен в ареста.  Адвокат Рачев, от своя страна настоя клиентът му да бъде пуснат под домакински арест.

В последна сметка съдът одобри претекстовете на прокурора и задържа под стража Мариан Челебиев. Определението на Окръжен съд – Бургас може да бъде обжалвано пред Апелативния съд в града.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР