Варна. Пластичният хирург д-р Харун Чьологлу ще гостува на Медикъл

...
Варна. Пластичният хирург д-р Харун Чьологлу ще гостува на Медикъл
Коментари Харесай

Пластичният хирург д-р Харун Чьологлу ще гостува на Медикъл Караджъ във Варна за безплатни консултации на 11 и 12 декември

Варна. Пластичният хирург доктор Харун Чьологлу ще гостува на Медикъл Караджъ във Варна за безвъзмездни съвещания на 11 и 12 декември. Това оповестиха от пресцентъра на „ Медикъл Караджъ “ .

На 11 и 12 декември ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “ ще има удоволствието да запознае българските пациенти със експерта по пластична, реконструктивна и естетична хирургия доцент доктор Харун Чьологлу. Той ще гостува във Варна по покана на нашият шеф – Звезделина Лютфи. Гостуването на доцент доктор Харун Чьологлу ще се организира в границите на утвърдилата се към този момент наша самодейност да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните способи и технологии в медицината.

Всички български пациенти, имащи потребност от реконструктивна, пластична или естетична хирургическа интервенция, могат да се запишат за безвъзмездна консултация със доцента като се обадят на телефон 0878 500 730.

Кой е доцент доктор Харун Чьологлу?
Доц. доктор Харун Чьологлу е роден през 1974 година Завършва медицинския факултет на Университета Улудаг, Бурса през 1999 година със компетентност обща хирургия. През 2000 година стартира специализацията си по пластична, реконструктивна и естетична хирургия в Учебно-изследователската болница в Анкара. От 2005 година в продължение на 3 години работи като експерт в държавната болница в Дюзче Ататюрк. След това работи 1 година във Военна болница в Баликесир. През 2010 година работи в отделението по хирургия на болница Роналд Рейгън към Калифорнийския университет, Луизиана. През 2011 година стартира да работи в клиниката по пластична, реконструктивна естетична хирургия към Университета Башкент, Адана. През 2012 година приключва специализацията си по микрохирургия в Университета Улудаг във факултета по орална и лицево-челюстна хирургия. През 2013 година получава научна степен лекар като приключва медицинския факултет на университета Башкент, Адана. В същия университет през 2015 година сполучливо устоя изпита си за доцент по лицево-челюстна хирургия. От 2016 година до през днешния ден доцент доктор Харун Чьологлу работи в университетска болница Лив Истиние от веригата лечебни заведения Liv Hospital в отделението за пластична, реконструктивна и естетическа хирургия.

Зад гърба си доцент доктор Чьологлу има повече от 40 публикации, оповестени в национални и интернационалните списания, и почти 200 речи и презентации на разнообразни конгреси.

Специални полета на интерес и област на компетентност:
Естетична и реконструктивна хирургия на гърдата
Естетична и функционална носна хирургия
Хирургия на главата и шията
Орална и Лицево – челюстна хирургия
Хирургия за контуриране на тялото
Постбариатрична хирургия
Хирургия на устните, небцето и носа
Назална хирургия
Лекувани болести:
Изкривяване на носа
Естетична хирургия на лицето
Пластична и естетична хирургия, и протезиране на гърдите
Проблеми на ушната мида
Гинекомастия
Бръчки на лицето
Абдоминопластика
Кожни кръвоизливи
Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с доцент доктор Чьологлу във Варна на 11 и 12 декември 2019 година би трябвало да си запишат час авансово на телефон 0878 500 730 или да заявят стремежи от тях час онлайн на www.medikara.bg.
На място пациентите ще би трябвало да дават настоящи медицински документи, които са им направени досега.

Прегледи няма да бъдат осъществявани по време на консултациите. Безплатните съвещания се организират на база настоящи медицински документи с които разполага пациента все още.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР