Полицията в Манчестър потвърди, че лице е обвинено и пуснато

...
Полицията в Манчестър потвърди, че лице е обвинено и пуснато
Коментари Харесай

Мъж е обвинен от полицията, след като фен на Бърнли забеляза „подигравателна авиационна катастрофа в Мюнхен“

Полицията в Манчестър удостовери, че лице е упрекнато и пуснато под гаранция, откакто последовател в секцията за посетители беше задържан след мача от Висшата лига сред Манчестър Юнайтед и Бърнли.

Видеоклиповете, споделени в обществените медии, наподобява демонстрират, че човек се подиграва с въздушната злополука в Мюнхен, при която редица играчи и личен състав на Манчестър Юнайтед изгубиха живота си през 1958 година

Бърнли имаше разгласява изказване в събота, в което осъжда последователя и разказва скандирането за покруса като " изцяло недопустимо ". По това време клубът сподели, че работи с управляващите за идентифициране на лицето или лицата, виновни за това.

Мачът на " Олд Трафорд " приключи без резултат. Манчестър Юнайтед поведе 11 минути след края на мача посредством Антони, единствено че Зеки Амдуни изравни от дузпа.

В изказване в неделя следобяд полицията на Манчестър разгласява настояща информация. „ Можем да потвърдим, че повдигнахме обвиняване против Нейтън Роулинсън (25/08/1979) от Бейкъп, Ла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР