Варна очаква на 1 декември най-популярния пианист на нашето време

...
Варна очаква на 1 декември най-популярния пианист на нашето време
Коментари Харесай

Промо акция за концерта на Клайдерман във Варна

Варна чака на 1 декември най-популярния пианист на нашето време с огромен концерт в Зала Конгресна на Двореца на културата и спорта. Ричард Клайдерман избра българския морски град за крайна дестинация на своя двугодишен международен юбилеен тур, отдаден на неговите 40 блестящи години на сцената.

За Световния ден на музиката 1 октомври уредниците на концерта от музикална организация Елит Проджектс Мениджмънт вършат специфичен жест към почитателите. «За нас е наслаждение да посветим на Деня на музиката последната промо акция за концерта на Клайдерман във Варна – признава мениджърът Мария Кондова. - Идеята ни е да помогнем на феновете да споделят най-нежния концерт на годината с приятелите си. Затова предлагаме 10 лева отстъпка от цената на всеки билет в дните на акцията – от 28.09. до 1.10., в случай че закупите 4 или повече билета. Така за 4 билета ще спестите 40 лева Това е знак и за 40-годишнината на театралната активност на Клайдерман, която ще имаме привилегията да честваме дружно с него на 1 декември в Двореца на културата  и спорта.»

На 1 декември Принцът на сантименталното пиано ще пристигна във Варна с най-хубавото от най-хубавите си стратегии – тоталните шлагери, които допират сърцата на публиката по целия свят по неповторимо нежния метод, който е неговата запазена марка. Заедно с огромния актьор на сцената в Зала Конгресна ще бъдат музикантите от Оркестъра на Classic FM радио.

Ричард Клайдерман е един от актуалните музиканти, които трансформираха отношението към пианото със своя New Romantic жанр. Той се разсънва прочут преди 40 години след осъществяването на " Балада за Аделин " и с помощта на своя гений, усърдие и креативен хрумвания съумява десетилетия наред да се задържи на върха като най-популярния пианист на планетата. До момента има над 90 милиона продадени албума, измежду които невероятните 267 златни и 70 платинени диска.

Билетите за концерта на Клайдерман във Варна са на постоянни цени са от 35 до 85 лева За четирите дни на акцията при купени 4 и повече билета цените им стават с 10 лева по-ниски – надлежно от 25 до 75 лева Билети могат да се купят от касите на Двореца на културата и спорта и Фестивалния и конгресен  център
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР