Върху нивото на инвестициите основно оказва влияние политическата стабилност. За

...
Върху нивото на инвестициите основно оказва влияние политическата стабилност. За
Коментари Харесай

Йордан Цонев: При управляващите абсолютно стабилна е нестабилността

Върху равнището на вложенията главно оказва въздействие политическата непоклатимост. За каква непоклатимост можем да приказваме в този момент? Малката коалиция е извор на политическа неустойчивост. Досега в ГЕРБ имаше непоклатимост, само че от две седмици това към този момент не е по този начин.

Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев. "Почнат ли да бягат вложенията от една страна, нещата не отиват на добре. Със сигурност мога да кажа за ръководещите, че безусловно постоянна е неустойчивостта. Предсрочните избори няма да решат проблемите. Това го сподели Ахмед Доган още предходната година. Трябва управническа стратегия, върху която да се фокусираме всички. Трябва да има нов модел на ръководство. Трябва да отговаряме на ползите на хората, а те са ясни. Трябват промени. Ние от Движение за права и свободи не стопираме да повторяме това. Хората ще изтърпят радикални промени, в случай че тези промени доведат до повишение на приходите, понижаване на безработицата, непоклатимост и сигурност ", разкри Цонев.

"Ние желаеме да разберем по какъв начин ръководещите виждат промените в опазването на здравето. Към момента не можем да дадем оценка. Трябва да има демонополизация на здравната каса. Контролът при изразходването на средствата би трябвало да се стегне и би трябвало да се усили цената на всяко едно левче, което влиза в системата ", разяснява той концепцията за задъллжителна здравна осигуровка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР