Върху мен не е упражняван политически натиск и не съм

...
Върху мен не е упражняван политически натиск и не съм
Коментари Харесай

Деница Златева: Не съм упражнявала политически чадър върху екипа на европредседателството

" Върху мен не е упражняван политически напън и не съм упражнявала „ политически чадър “ върху нито един член на екипите по подготовката на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз ".

Това съобщи служебният министър на европредседателството Деница Златева, която е освободила от финансова отговорност Мирослав Боршош и която през днешния ден се регистрира пред Анкетната парламентарна комисия, основана след абсурда с НДК. Самият Боршош не отиде, като написа във Facebook, че се съмнява в работата на тази комисия и не мисли да отиде на чуването. 

Златева добави, че служебното държавно управление е имало политика на последователност във връзка с подготовката на страната ни за председателството. 

" От самото начало на мандата на служебното държавно управление, това беше обща воля на президента и министрите, декларирахме, че ще подсигуряваме последователност на екипите на стадий, в който сме следили извънредно огромно забавяне в някои от дейностите за подготовка, не можем да си позволим да сътворяваме спомагателни разтърсвания в системата и да сменяме хора, които оперативно се занимават с подготовката на Председателството “, изясни тя.

Деница Златева обаче добави, че това е бил единственият мотив, с който шефът на НДК не е бил заменен.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР