Върховният съд на Мейн в сряда вечерта отказа да прецени

...
Върховният съд на Мейн в сряда вечерта отказа да прецени
Коментари Харесай

Върховният съд на Мейн отхвърли обжалването на решението на съдията относно гласуването на Тръмп

Върховният съд на Мейн в сряда вечерта отхвърли да реши дали някогашният президент Доналд Тръмп може да остане в гласуването на щата, като остави непокътнато решението на арбитър, че Върховният съд на Съединени американски щати първо би трябвало да се произнесе по сходен случай в Колорадо.

Държавният секретар на Демократическата партия Шена Белоус заключи, че Тръмп не е извършил условията за гласоподаване според клаузата за въстание в Конституцията на Съединени американски щати, само че арбитър отсрочи това решение в очакване на решението на Върховния съд по сходен случай в Колорадо.

С единомислещо решение Върховният правосъден съд на Мейн отхвърли жалбата на Белоус против заповедта, изискваща от нея да изчака решението на Върховния съд на Съединени американски щати, преди да отдръпна, промени или удостовери решението си да остави Тръмп отвън първичното гласоподаване в Супер вторник.

„ Държавният секретар допуска, че е налице непоправима щета, защото забавянето на сигурността по отношение на това дали името на Тръмп би трябвало да се появи в първичното гласоподаване щ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР