Върховният съд на Лос Анджелис отхвърли иска, заведен от бившата

...
Върховният съд на Лос Анджелис отхвърли иска, заведен от бившата
Коментари Харесай

Съдът в Лос Анжелис оправда „чудовището“ Мерилин Менсън 


Върховният съд на Лос Анджелис отхвърли желае, заведен от някогашната асистентка на Мерилин Менсън против музиканта. Ашли Уолтърс подаде тъжба против изпълнителя през май 2021 година В него тя го упреква в полов тормоз, принуждение, съзнателно причиняване на прочувствен стрес и непозволено преустановяване от страна на Менсън на контракта й. Всичко това се било случило сред 2010 и 2011 година

Според съда искът съдържа „твърде малко факти“, никакви доказателства и е подаден прекомерно късно. Това значи, че Менсън не може да бъде съден. Според Уолтърс, по време на първата среща в къщата му, Менсън се опитал да я целуне, а също по този начин я ухапал за ухото. Момичето твърди, че е имал „ пристъпи на гняв, свързани с опиати “. Той „ хвърлял чинии “ по Уолтърс, заплашвал да се самоубие и я блъскал в стената. Бившата асистентка на музиканта съобщи още, че е била очевидец на насилието на Менсън по отношение на други дами. Всичко това е отхвърлено от съда.

Възмутеният от обвиняванията музикант Мерилин Менсън (истинско име Брайън Уорнър, б.р.) съди на собствен ред някогашната си избраница Евън Рейчъл Ууд, която твърдеше, че той „ злоупотребявал “ с нея, оповестява Deadline. Менсън упрекна Ууд в неистина. Делото, заведено в съда в Лос Анджелис, също потвърждава, че Ууд и сътрудникът й Ашли Гор обществено го показват като „ изнасилвач “, че са основали подправен имейл акаунт, „ с цел да изфабрикуват хипотетични доказателства, че артистът изпраща порнография по имейл “. Известният рокаджия потвърдил също, че двата са фалшифицирали и разпространявали фиктивно писмо от сътрудник, с цел да основат усещането, че „ жертвите “ на Менсън са застрашени и против него е стартирано следствие. Музикантът изиска правосъден развой и упорства, че е бил прочувствено засегнат.

Още няколко дами упрекнаха провокационния музикант, публицист, артист и художник Менсън в принуждение върху тях, само че нищо не бе потвърдено.

Менсън е измежду хората с най-голям коефициент на просветеност в света – 192 от 200 вероятни точки. Трудно е да повярваме, че човек с подобен индикатор е направил всичко, в което го упрекват, споделят негови другари. Музикални специалисти от своя страна са безапелационни, че музиката, визията и сюжетите, които основава Менсън са по силите единствено на доста образовани и надарени хора. Дори това, че някои го назовават Чудовището Менсън, е част от неговата провокация към публиката, която той се стреми да прави от години, оповестява frognews.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР