Върховният касационен съд потвърди изцяло решение на Пловдивския апелативен съд,

...
Върховният касационен съд потвърди изцяло решение на Пловдивския апелативен съд,
Коментари Харесай

Кървава свада по съседски, ето каква е развръзката!

Върховният касационен съд удостовери напълно решение на Пловдивския апелативен съд, с което е оставена в действие присъда от 6 години отнемане от независимост по отношение на 34-годишния Е. Д. Той е приет за отговорен в опит за ликвидиране. Пловдивският областен съд го е осъдил да заплати и обезщетение от 10 000 лв. за породени неимуществени вреди на потърпевшия М. И. /на 37 години/.

На 21.08.2016 година, на стълбището в блок на бул. " Александър Стамболийски “ № 63 подсъдимият намушкал с нож няколко пъти съседа си М. И., с който имали остаряла омраза поради изгорен преди време при пожар автомобил на бащата на подсъдимия. Дъщерята на потърпевшия била свидетелка по делото за колата. На упомената дата след приложимост на алкохол подсъдимият разказвал на всеослушание за случая на съседи пред блока. Видял дъщерята да се прибира и се развикал.

Тя повикала татко си - като го видял, подсъдимият му се нахвърлил с нож, само че присъстващите съумели да ги разтърват. След известно време същата нощ подсъдимият позвънил на вратата на жилището на потърпевшия. Щом той му отворил, го нападнал с нож. Близките ги разтървали и извикали полиция и " Бърза помощ “. Пристигналият екип избавил живота на потърпевшия.

Подсъдимият е съден преди този момент, само че е оправдан по право. Той се е лекувал, откакто му е била сложена диагноза поведенчески разстройства от приложимост на опиати.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР