Върховният административен съд е отказал да разглежда жалбата на БСП

...
Върховният административен съд е отказал да разглежда жалбата на БСП
Коментари Харесай

ВАС отказа да разгледа жалбата на БСП за името Коалиция за България

Върховният административен съд е отказал да преглежда жалбата на Българска социалистическа партия за името Коалиция за България и партия АБВ може да го употребява на идните евроизбори. Утре ще бъде записана и листата на обединението за идния евровот.


Върховният административен съд е отказал да преглежда жалбата за името Коалиция за България и може да го употребяваме на идните евроизбори. Това оповестиха от партия АБВ - един от участниците в обединението. Утре ще бъде записана и листата на обединението за идния избор.
Румен Петков: В управлението на Българска социалистическа партия не се приказва за политика, какво остава пък за лява.
Това беше коментарът на водача на АБВ на вчерашните събития в централата на Позитано 20, като посочи, че не е тяхна работа да разясняват персоналния състав на листата, излъчена от най-голямата партия в ляво.
Румен Петков: Но неналичието на политически разговор и свеждането на процесите в Българска социалистическа партия в конфликта сред два клана - този на Корнелия Нинова и този на Сергей Станишев, в действителност демонстрират една политическа обърканост и политическо безбъдие, което в доста огромна степен слага въпроса за лявото
Има аналогия сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ, счита Румен Петков, като по неговото определение двете партии са сестрински. Като главен недостатък в държанието на ГЕРБ той уточни, че те първо са определили личностите, които ще попълнят листата им за идните избори, а едвам по-късно са приели програмата си вместо да се следва противоположната логичност - първо програмата, а по-късно хората за нея.

Румен Петков сподели още,че Коалиция за България се опълчва на етнизирането на престъпността. Възмущението от противозаконните къщи не би трябвало да бъде по-различно от противозаконните сауни, нераглементираните тераси и барбекюта,коментира той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР