Въпросите на стратегическата сигурност, включително в космоса, са основната сфера,

...
Въпросите на стратегическата сигурност, включително в космоса, са основната сфера,
Коментари Харесай

Дмитрий Песков: Има потенциал за диалог със САЩ и за космическата сигурност

Въпросите на стратегическата сигурност, в това число в космоса, са главната сфера, в която има капацитет за разговор сред Руската федерация и Съединени американски щати. Това съобщи на конференция представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

" Основната евентуална сфера за разговор сред Съединени американски щати и Руската федерация са точно въпросите за стратегическата сигурност, които включват и тематиката за космоса ", сподели Песков.

В отговор на журналистически въпрос по отношение на желанията на Вашингтон да внесе за гласоподаване в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации резолюция против разполагането на нуклеарни оръжия в космоса, Песков съобщи: " Трябва да изчакаме, да се срещнем, да я прочетем и по-късно да формираме позиция ".

Относно думите на френския президент Еманюел Макрон, че Париж разполага с " потребна информация " за терористичната офанзива в концертната зала " Крокус сити хол " край Москва, той сподели, че не знае. " Не разполагам с информация, че са били предоставени някакви данни ", добави представителят на Кремъл.

Източник: БТА
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР