Отсъствието на Румен Радев от дебюта на дъщеря му в

...
Отсъствието на Румен Радев от дебюта на дъщеря му в
Коментари Харесай

Румен Радев отсвири дъщеря си, твърдят злите езици

Отсъствието на Румен Радев от дебюта на щерка му в Народния спектакъл незабавно даде мотив на злите езици да си ги начешат.

Румен Радев не отиде да гледа щерка си Дарина на дебюта ѝ в Народния спектакъл предходната седмица, което провокира серия от мнения в обществените мрежи. Разбира се, направило е усещане и измежду феновете в театъра, написа Блиц.

Президентът пропуща към този момент трета значима премиера на наследничката си по необясними аргументи, което навежда на мисълта, че в връзките им може би е настъпила някаква рецесия. Причината, съгласно мнозина, са прекомерно провокативните облици, които дъщеря му пресъздава.

" Все отново той е президент, а щерка му се разголва на сцената и се целува буйно с други дами, въпреки и в роля ", гласи един от многото мнения по тематиката в мрежата.

Преди броени дни пък, Дарина Радева дебютира с постановката " Елементарните частици "  на режисьора Крис Шарков, по романа на Мишел Уелбек. В двучасовата постановка участваха още Теодора Духовникова, Жаклин Даскалова, Димитър Николов, Мартин Димитров, Елена Иванова и Славена Зайкова, а в сюжета става дума за двама братя – несполучлив публицист и световнопризнат академик биолог.

На сцената дъщерята на Румен Радев е повече от ефектна и въздействаща - тя е с атрактивен сценичен тоалет – металически костюм от две елементи, който е събрал погледите на всички. След премиерата Дарина е празнувала не със фамилията, а с сътрудниците си в нощен бар.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР