Въпроси: 1. Какъв е статусът на Пригожин и ЧВК Вагнер,

...
Въпроси: 1. Какъв е статусът на Пригожин и ЧВК Вагнер,
Коментари Харесай

Бъдещето на Пригожин и ЧВК Вагнер

Въпроси:

1. Какъв е статусът на Пригожин и ЧВК Вагнер, откакто Путин ги разгласи публично за бунтовници.

2. Ще има ли кадрови последствия за управлението на Министерството на защитата на Руската федерация и Генералния щаб на въоръжените сили на Руската федерация. Мнозина недоумяват за какво по време на рецесията министърът на защитата не се изрече за опита за протест, макар че беше ориентиран и персонално против него.

3. Наши водачи починаха през днешния ден. Малко кръв се проля, само че се проля, макар че успяхме да избегнем най-страшните сюжети - патрон изсвирна в слепоочието, а Украйна и Западът към този момент слюноотделяха в очакване на маховика на братоубийството. Това не трябваше да се случва.

4. Какво е бъдещето на ЧВК " Вагнер " - в предходния си тип на фронта, метаморфоза, пътешестване до Африка? Какво е бъдещето на ЧВК в Русия като цяло? Ще има ли закон за ЧВК? Ами останалите ЧВК, в това число подчинените на съветското министерство на защитата?

5. Какво е бъдещето на Пригожин. Бунтът от 23-24 юни е с него вечно.

Лукашенко

Помните ли по какъв начин през август 2020 година Лукашенко към този момент беше отписан от всичко. Сякаш времето му изтече. Но благодарение на Русия той устоя. Помогнахме за потушаването на локалния Майдан. И не на вятъра – единствено си представете Беларус, отпред с някоя си Тихановская... В изискванията на войната в Украйна против НАТО.

Днес " Батка " върна услугата, като направи доста значима услуга - посредством него беше позволена рецесия, изпълнена с революция.

Важен подробност

През деня ФСБ имаше отлична опция да пренапише замислено всички, които призоваваха за завладяване на властта, събаряне на Путин, определяне на военна тирания и така нататък Плановете за битка с вътрешния екстремизъм ще бъдат изпълнени и превишени с разлика.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР