Въпросът за подобряването и поддържането на сексуалния живот при двойките

...
Въпросът за подобряването и поддържането на сексуалния живот при двойките
Коментари Харесай

Кои двойки правят най-редовен и задоволителен секс?


Въпросът за подобряването и поддържането на половия живот при двойките към този момент се преглежда от още един аспект. Според ново изследване повишението на удоволствието, получено сред чаршафите, може да е в директна връзка с грижите за прането им. Разпределението на домакинските отговорности сред сътрудниците към този момент се показва като главно условие за поддържане качестото на половите им контакти.

Според получените данни двойките, които разпределят грижите за семейството наедно между тях, се радват на по-редовен и приемлив и за двамата сътрудници секс. Проучването е извършено измежду 1500 двойки, като качеството на половите им контакти е проследено за интервал от 5 години. Най-задоволителен във връзка с редовността и качеството си се оказал сексът при двойките, в които мъжът постоянно подкрепя жена си в домашната работа.

Учените не показват съответни аспекти от семейството, които мъжът би трябвало да поеме, с цел да поддържа пламъка на половото увлечение у партньорката си. Според тях условията в тази ситуация са строго самостоятелни и разнообразни при всяка двойка. Ясно е обаче, че сходна цена за по-редовен и приемлив секс е по силите на всеки мъж, при изискване че дамата обилно му делегира правата върху някоя от своите ежедневни домашен грижи. И въпреки всичко учените показват и един тъничък миг.

Споделянето на семейството в тази ситуация се показва главно в подкрепяне, само че не в изцяло изземане на някои действия от страна на мъжа. Подобна процедура може да има и противоположен резултат. Учените потвърждават, че двойки, в които мъжът напълно се грижи за обичайно свързвани с дамата домашен действия като пране и миене на чинии, в действителност претърпяват спад в равнището на половото другарство .

Свързани публикации.. Кога дамите не съжаляват за инцидентния секс? 0 Сексът е по-голям за мъжа от храната?! 0 Какво приказва за вас обичаната ви поза в секса? 0

Позитивният резултат на споделеното домакинстване върху секса сред двама души се изяснява с ролята на чисто прочувствени фактори като доближаването и укрепването на доверието сред тях. В дълготраен проект това способства за поддържане и даже усилване на чисто физическото привличане , чието намаляване с времето се показва като съществена причина за утежняване качеството на половите контакти сред двама души.

В умозаключение учените показват, че шерването на спалнята би трябвало да се преглежда като логически свършек на процеса на шерване на взаимоотношенията във всяко друго помещение у дома. Ще мълчат ли мъжете, когато научните обстоятелства приказват? Ще мълчат, най-малкото тъй като все ще се откри домакинска работа, с която да се заемат, в случай че желаят да се радват на първокласен секс .
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР