„Въпросът за отпадането на добавката за квалификация и прослужено време

...
„Въпросът за отпадането на добавката за квалификация и прослужено време
Коментари Харесай

КНСБ заплаши с радикална реакция при нов опит за отмяна на класа за прослужено време

„ Въпросът за отпадането на добавката за подготовка и прослужено време не стои пред КНСБ ", съобщи президентът на синдиката Пламен Димитров, представен от БНР.

Той предизвести, че в случай че следващият опит на бизнеса да отстрани спомагателните пари успее, ще има радикални дейности.

„ Радикална реакция, в случай че някой се опита да отнеме класа, тъй че това би трябвало да е ясно на всички. Това няма да бъде позволено по никакъв метод и не позволявам вид, в който това да се случи ", сподели Димитров.

По оценка на КНСБ фискалната политика на държавното управление, заложена в управническата стратегия, е консервативна и не дава опция да се реализира по- висок стопански растеж. Основната рецензия е ориентирана към желанието да запазят плоския налог. Димитров пресметна, че бизнесът укрива сред 1 и 2 милиарда лв. осигуровки.

„ Между милиард и два липсват някак в системата за обезпечаване от показаните пари, върху които са платени налог върху прихода. Не споделям, че нямам пояснение за какво това е по този начин, тъй като по-големите пари са в ДДС-то, а там измамите са доста дебели. Да си потърсим и тези милиард - два и тях да си съберем, както събират и се хвалят, че събират едиколко си пари от това и това ", добави шефът на КНСБ.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР