Въпросът с вицепремиерските позиции беше различен в различните сектори. Специално

...
Въпросът с вицепремиерските позиции беше различен в различните сектори. Специално
Коментари Харесай

Сандов: Прозрачността е едно от първите неща, с които ще се захвана като министър

" Въпросът с вицепремиерските позиции беше друг в другите браншове. Специално в нашия беше поради желанието да има вицепремиер, който да дава отговор за климатичните политики, които са кроссекторни ", изясни Сандов.

Относно първата среща на министрите в този им състав, Сандов сподели, че диалогът посред им е бил свободен, били са разисквани и неща за първия работен ден, откакто в понеделник Народното събрание гласоподава доверие на новия състав на Министерския съвет. " Тъй като не се и познаваме с част от хората, беше и малко за показване на персоналната мотивация на всеки един да бъде в тази зала ", сподели още той.

Той сподели, че едно от първите неща, с които ще се захване като министър на околната среда и водите, е прозрачността. " Искам всяка една процедура, която се намира в районната ревизия по околната среда и водите да бъде в обществени регистри, с цел да можем да не разбираме за някои планове, незабавно откакто дойдат багерите ", сподели Сандов.

Той съобщи, че ще взе участие в Съвет на министрите по околна среда на 20 декември в Брюксел, където ще се опита да извоюва прочут толеранс за България. " Искам да дам знак и да ни бъде даден толеранс, с цел да можем да променим курса и България, тъй че да не е от двойкаджиите, когато приказваме за околна среда и води ", добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР