Въпрос за милиони: каква е тайната за ефективната диета? Учените

...
Въпрос за милиони: каква е тайната за ефективната диета? Учените
Коментари Харесай

Как да открием най-подходящата диета за нас

Въпрос за милиони: каква е тайната за ефикасната диета? Учените обаче от дълго време имат отговора на този въпрос - би трябвало да изразходваме повече калории, в сравнение с поемаме с храната. Много проучвания са потвърдили тъкмо този принцип за загуба на тегло.
 Правилото 30-30-30 за събаряне на килограми, обвързвано със закуската и кардио упражненията
Правилото 30-30-30, с което смъкваме елементарно килограми

Ето какво тъкмо значи

" Не е единствено това, само че това е главното. И, да - значима е диетата, не упражненията . Колкото повече спортувате, толкоз сте по-гладни и поемате повече калории ", разяснява професорът по медицина към Университета Станфорд Кристофър Гарднър.

Проф. Гарднър от десетилетия учи моделите на хранене и методично е сравнявал над 20 разнообразни хранителни режима, с цел да стигне до простичкото и близо до здравия разсъдък умозаключение, че хората понижават тежестта си, когато са в калориен недостиг , т.е. поемат по-малко калории, в сравнение с употребяват.
 Снимка 652330

Той обаче дава и пет потребни съвета, с който последното да стане малко по-лесна задача за всеки, който е решил да смъкна килограми. Първият е да понижим нездравословните въглехидрати като рафинирана захар и бяло брашно. А вторият - да ги сменяем с фибри от зеленчуци, варива и плодове.

Проф. Гарднър поучава и да се храним рационално. Което значи да не преяждаме , а да стопираме да се храним малко преди да се усетим изцяло заситени. Това е правилото за хранене на - една от " сините зони " с хора с най-здравословна диета в света.
 Снимка 617423

Другият му потребен съвет е да не мислим за диетата си като за , а като за нов метод на хранене, който ще съблюдаваме отсега нататък. Трябва да се любуваме на храната , която избираме. И да не чакаме мигновени резултати - търпението е основно, добавя той пред.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР