Въпрос: Подал съм декларация преди доста време. Трябва ли да

...
Въпрос: Подал съм декларация преди доста време. Трябва ли да
Коментари Харесай

Как да сменим безплатно старата си печка на дърва и въглища ...

Въпрос: Подал съм декларация преди много време. Трябва ли да депозирам нова?

Отговор: Не се постанова, декларациите се пазят, сега се цифровизират и напълно скоро с вас ще се свърже енергиен съветник.

Въпрос: Не вардя входящия номер на декларацията, която съм подал. Къде мога да го ревизира?

Отговор: Когато с вас се свърже енергиен съветник, той ще ви каже вашия номер, който следва да си запишете и запазите.

Въпрос: Необходима ми е спомагателна информация, към кого да се обърна?

Отговор: За даване на спомагателна информация е разкрита „ гореща телефонна линия “. Можете да позвъните на номер 0700 500 32, който е безвъзмезден за обаждащия се.

Въпрос: Не употребявам компютър и интернет. Как мога да аплайвам?

Отговор: В деловодството на Община Пловдив, както и във всички районни администрации са налични хартиени бланки на декларацията. Можете да ги посетите, да вземете формуляр и да го попълните.

Въпрос: Само притежателят на жилището ли може да подаде декларация за кандидатстване?

Отговор: Понякога притежателите на жилища са трудноподвижни или не могат да напущат домовете си. Тогава декларацията се подава посредством прокурист с документално пълномощие.

Въпрос: Какво следва, откакто съм подал декларация за единодушие за присъединяване в план?

Отговор: След подаване на декларация за единодушие за присъединяване в плана, тя ще бъде цифровизирана и обработена за входиране в електронна система. Енергиен съветник ще се свърже с вас и ще ви зададе спомагателни въпроси, ще съгласува с вас типа на новото отоплително устройство. Например претендентът може да е показал, че желае отоплителен апарат на газ или свързване към топлофикация, само че в региона, в който се намира жилището, няма построена газоразпределителна или топлопреносна мрежа. Община Пловдив ще разгласява на своята интернет страница описи с утвърдените претенденти. Ако сте подобен претендент, Дирекция „ Екология и ръководство на отпадъците “ при Община Пловдив ще се свърже с вас за подписване на контракт за даване на съответното отоплително устройство.

--------------------------------------------------www.eufunds.bg------------------------------------------

Проект BG16M1OP002-5.003-0006: „ Мерки за възстановяване на качеството на атмосферен въздух в община Пловдив посредством понижаване на излъчванията от ФПЧ10 от битовото отопление “, финансиран от Оперативна стратегия „ Околна среда 2014-2020 “, съфинансирана от Кохезионния фонд на Европейския съюз
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР