Въпреки уверенията, че гражданите на ще могат да си избират

...
Въпреки уверенията, че гражданите на ще могат да си избират
Коментари Харесай

Италия: Отказваш ваксина, отиваш в края на опашката

Въпреки уверенията, че жителите на ще могат да си избират имунизациите, италианското държавно управление и районните водачи се борят да понижат скептицизма измежду популацията.
От през днешния ден Италия възобновява имунизациите с и държавното управление към този момент има задачата да възвърне доверието в препарата, защото се стреми да форсира програмата си за имунизация, написа „ Гардиън ”.
 Немски учени настояват, че са разкрили повода за хипотетичните проблеми с AstraZeneca Немски учени настояват, че са разкрили повода за хипотетичните проблеми с AstraZeneca
Германски учени оповестиха, че са разкрили повода за тромбозите, за които не е потвърдено, че имат връзка с имунизацията на AstraZeneca. По т...
Хиляди хора бяха отменили непокътнатите си часове в дните преди краткотрайното прекъсване на и в този момент водачите се опасяват от сходна реакция, макар позицията на ЕМА, че имунизацията е безвредна и ефикасна. Според „ Кориере каузи Сера ” поради краткотрайното прекъсване са отсрочени 200 000 имунизации.
Регионалните водачи обмислят ограничения против тези, които откажат имунизацията. Единият от разновидностите е те да отидат най-отзад на опашката на чакащите.
В устрема си да увеличи доверието към имунизациите държавното управление стартира рекламна акция, в която да вземат участие известни персони, в това число футболистът Франческо Тоти, с цел да насърчи хората да се имунизират, когато това им бъде препоръчано.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР